Telefoon
+31 74 291 51 51
Adres
Hassinkweg 19 7556 BV Hengelo (Ov.)

Vacature Administratief Medewerker (M/V)

ProfTech is per direct op zoek naar een administratief medewerker (M/V) voor 16-24 uur per week, zie onze uitgebreide vacaturemelding.

 

 

 

ProfTech ontwikkelt en realiseert oplossingen voor kwaliteits- en rendementsverbetering in speciaalmachines, assemblageautomaten, besturingen en meetsystemen. De klantenkring van ProfTech is een brede groep gerenommeerde bedrijven, met name uit de sectoren automotive, consumer electronics en medische technologie. ProfTech zet haar kennis en ervaring op het gebied van mechatronica in om de factor arbeid in de productie tot een minimum te reduceren en de kwaliteit van de producten beter te waarborgen. Ter vervanging binnen ons team zijn wij op zoek naar een:

Administratief medewerker M/V (16-24 uur)

Functie informatie:

Als administratief medewerker bij ProfTech BV verwerk je orders in Syntess en vult dit systeem met andere benodigde informatie. Je verwerkt daarbij onder andere  in- en verkoopfacturen, kas- en bankmutaties en houdt de projectadministratie bij. Ook onze urenregistratie en verloning behoren tot je takenpakket. Je bent daarnaast eerste (telefonisch) aanspreekpunt voor onze klanten en toeleveranciers.

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan binnen een professioneel en gemotiveerd team. Het bijbehorende salaris is uiteraard marktconform en kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden.    

Functie eisen:

Een afgeronde opleiding, minimaal MBO werk- en denkniveau, administratieve ervaring (ervaring met Syntess software is een pre), kennis van Word en Excell, beheersing van de Duitse en Engelse taal. Stressbestendig, accuraat en goed kunnen samenwerken. Affiniteit met techniek is eveneens een pre.

Bent jij geïnteresseerd in de functie, dan kunt je jouw schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, richten aan:

ProfTech B.V.

Ter attentie van: Roland Schwind

Hassinkweg 19

Postbus 860

7550 AW  HENGELO (OV)

Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw  Gea Kuijper,

Telefoonnummer 074-291 51 51, tevens verwijzen u graag naar onze website: www.proftech.nl

Reacties naar aanleiding van deze vacature graag tot uiterlijk 8 maart 2019

About the author

Leave a Reply