Telefoon
+31 74 291 51 51
Adres
Hassinkweg 19 7556 BV Hengelo (Ov.)

Vul- en testlijn cabriosets

Opdrachtgever: Power Packer

Vul- en testlijn Cabriosets.

ProfTech realiseert al vele jaren de vul-/testlijnen voor de Cabriosets van Power-Packer Europe.
Door ad hoc vraag van autofabrikanten naar specifieke producten, staan de projecten altijd onder grote tijdsdruk. Bij de start van een project stellen wij een projectteam in dat de technische zaken behandeld.
Daarnaast bewaakt een stuurgroep het project in tijd en geld en ziet nauwlettend toe op de planning. Wijzigingen en/of afwijkingen van de planning worden direct door de stuurgroep behandeld. Beide teams overleggen op vooraf vastgestelde vergaderdata. Door deze werkwijze verloopt een project altijd goed volgens schema.

Toegevoegde waarde
Kennis van bedrijfsmechanisatieprojecten en opgebouwde ervaring met de problematiek van Power-Packer.

Rendementsverbetering
Door te kiezen voor modulaire aanpak in mechanica, hardware en software kunnen we steeds efficient nieuwe lijnen opstellen.

Kwaliteitsverbetering
Door ervaring en de keuze van goede toeleveranciers levert ProfTech machines af op locatie, die vanaf installatie direct in vol bedrijf gaan.

Samenwerking
De grote druk op de levertijd vraagt om een heel goede samenwerking met de opdrachtgever. Onze organisatie zorgt via de projectteams en de stuurgroep voor een gestroomlijnde samenwerking met korte beslismomenten.