Telefoon
+31 74 291 51 51
Adres
Hassinkweg 19 7556 BV Hengelo (Ov.)

Totaal Actief Chloor Monitor

Opdrachtgever: AKZO Nobel

Totaal Actief Chloor Monitor

Totaal Actief Chloor Monitor in opdracht van AKZO Nobel.
De Totaal Actief Chloor Monitor is speciaal ontwikkeld voor de continue meting van de chloorconcentratie in vloeistoffen.De metingen zijn gebaseerd op coloumetrie en zijn niet gevoelig voor verkleuring van de oplossing. Het proces wordt bestuurd met een microprocessor, die ondermeer de automatische calibratie uitvoert met twee standaard vloeistoffen.
De outputgegevens van de microprocessor worden gebruikt voor de in-line controle van chloorprocessen. De T.A.C.-monitor word vooral ingezet bij de controle van chloorhoudende processen onder extreme omgevingscondities. Er is daarom veel aandacht besteed aan afscherming van de meetapparatuur, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van het systeem en vooral een eenvoudige menugestuurde bediening met een minimum aan onderhoud.

Toegevoegde waarde
Kennis en ervaring met samenbouwen van mechatronische modules en onderdeel van een netwerk van gespecialiseerde toeleveranciers.

Rendementsverbetering
Door de flexibiliteit van de kleinere onderneming kan de unit in kortere tijd gebouwd worden, waardoor het eerder ingezet kan worden in de procescontrole.

Kwaliteitsverbetering
De maakdelen worden uitbesteed bij hooggekwalificeerde, gespecialiseerde bedrijven uit ons netwerk.Voor de uitlevering wordt het hele systeem in huis op specificaties getest samen met de opdrachtgever.

Samenwerking
Bij de bouw wordt ook de processpecifieke kennis van onze opdrachtgever optimaal benut om het project goed te laten verlopen.