Telefoon
+31 74 291 51 51
Adres
Hassinkweg 19 7556 BV Hengelo (Ov.)

Lektester en performancetester

Opdrachtgever: Honeywell bv Emmen

Lektester en performancetester

Bij Honeywell in Emmen worden verschillende soorten gaskleppen geproduceerd voor een breed scala aan internationale afnemers. Essentieel onderdeel in de productielijnen zijn de lektesters en de performancetesters. In de lektester wordt met verschillende overdrukwaarden de lek gemeten van de klep zelf en de eventuele lek naar buiten. Na de lektest wordt het product in de performancetester eerst afgeregeld op de klantspecifieke eigenschappen en wordt het product onder verschillende condities op zijn specificaties getest. De lektester en de performancetester zijn middels een communicatiekanaal verbonden met een centraal computersysteem, waar de resultaten van de test opgeslagen worden.
ProfTech bouwt voor Honeywell deze testers op basis van de aangeleverde tekeningen en stuklijsten en verzorgt het gehele traject van inkoop, uitbesteding tot en met het getest afleveren op locatie.

Toegevoegde waarde
Kennis van mechatronica en opgebouwde ervaring in het monteren en installeren voor deze opdrachtgever. Betrouwbare toeleverancier voor complexe mechatronische units.

Rendementsverbetering
Efficiënt gebruik van capaciteit voor de realisatie van een nieuwe productielijn in korte tijd.

Kwaliteitsverbetering
Afleveren van geheel geteste systemen zorgt voor een korte tijd voor inbedrijfname ter plaatse.

Samenwerking
ProfTech heeft een jarenlange relatie met deze opdrachtgever en beschikt over ruime ervaring met de gevraagde technologie. De overdracht van kennis gaat zeer efficiënt en er wordt optimaal gebruik gemaakt van elkaars resources.

OpdrachtgeverHoneywell bv Emmen
ProjectLektester en performancetester